Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Bloemen bezorgen kun jij hier laten doen!

Bloemen Bezorgen

Bloemen bezorgen is een ongelofelijk leuke optie wanneer jij iemand graag wilt verrassen van een afstandje. Zelf ben ik toen ik 19 jaar was verhuisd naar Maastricht om daar te gaan studeren aan de universiteit. Mijn hele gezin woont nog in Gelderland en langsgaan kost best wel wat tijd. Nu ik wat ouder ben, doe ik dat ook minder vaak. Voorheen had ik hier nog wel vriendinnen waar ik dan bij langs ging, maar dat is nu ook een beetje verwaterd. Afgelopen maand werd mijn moeder 49 jaar en dat kon ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom besloot ik haar een mooi boeket te sturen, zodat zij toch wist dat ik aan haar dacht op haar verjaardag. Via mijn vader ben ik te weten gekomen dat zij het meest van chrysanten houdt voor in huis, dus daar ben ik toen naar op zoek gegaan.

Bloemen bezorgen bij mama

Bloemen Bezorgen

Bij mijn zoektocht om bloemen te laten bezorgen, kwam ik al vrij snel uit bij BoeketCadeau. Hierover las ik online alleen maar goede verhalen, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten. De keuze was hier echt reuze, dus ik kon precies vinden waar ik naar op zoek was. Het fijne was dat ik hier ook een leuke persoonlijke boodschap bij kon voegen, waardoor mijn mama ook direct kon zien dat deze bos van mij kwam. Toen het eenmaal zover was, werd ik eind van de middag door haar gebeld. Ze was ongelofelijk blij met mijn verrassing en vond het erg lief. Ik was blij om dat te horen en dat is ook de reden dat ik het echt aan iedereen kan aanraden. Het kost heel erg weinig tijd, maar toch kun jij er iemand anders heel erg blij mee maken. Neem ook zeker eens een kijkje in deze webshop voor het gehele assortiment!