Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

BTO’s quad core i7 laptop

Vandaag zal ik uitweiden over een computer die ik erg bijzonder vind en daarmee erg hoog heb zitten – en waarvan ik denk dat ook anderen nog veel profijt zouden kunnen hebben. Met name ontwerpers, graphic designers en gamers zijn echt gebaat bij een goede notebook als deze. Laten we eerst eens een kijkje nemen naar de quad core i7 laptop.

29

Het interessants wordt het als ik je er het een en ander over vertel. Immers, er is veel te vertellen over deze bijzondere laptop, echt one of a kind in z’n soort. Laat me beginnen bij de prijs, want in de huidige samenstelling is ie nog geen 1070 euro, hetgeen echt zeer voordelig is. Dat ik begin over de samenstelling, mag overigens eigenlijk niet verbazen, aangezien de notebooks bij BTO volledig naar eigen goesting samen te stellen zijn. BTO is al vijftien jaar expert op het gebied van laptops, speciaal voor gamen en designen.

31

Oneindig spelplezier

Daarmee biedt zij de mogelijkheid elke in het assortiment aanwezige laptop naar eigen smaak en eigen wens te laten uitbreiden met wat je maar wilt. Dat kan op alle terrein overigens. Wel mag even vermeld worden waarop de notebooks van BTO voor gamers en ontwerpers zo geschikt zijn. Als geen ander kunnen zij de hoeveelheid aan informatie die beide doelgroepen op hun laptops verzamelen verwerken, door de echt kwalitatieve processors, videokaarten en coolers er in de hardware aanwezig zijn. Naar gelang kun je er nog extra geheugen bij aanschaffen of kun je juist zaken weglaten die je niet nodig acht, zoals het Officepakket. Je bent gegarandeerd van oneindig spelplezier met deze quad core i7 laptop!

32