Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een gabor enkellaarsje is echt geweldig

durlinger durlinger2Een maand geleden ongeveer was mijn moeder jarig en ik had grote moeite met een leuk cadeau uitzoeken voor haar aangezien ze al redelijk veel heeft op het gebied van kleren en dingetjes en dus was het voor mij moeilijk wat wat leuks uit te zoeken. Uiteindelijk kwam ik op het idee een gabor enkellaarsje te halen die bij haar jurk zou passen die ze pas nieuw heeft gehaald en ze zou die ook dragen op de verjaardag. Het was lang zoeken naar een fatsoenlijke aanbieder van de laarsjes die niet een idiote prijs zou vragen voor de laarzen maar uiteindelijk heb ik er een gevonden, namelijk de site die ik hierboven gelinkt heb.

Het was een leuk cadeautje

Het gabor enkellaarsje bleek het perfecte cadeau, ze was er dan ook erg blij mee en heeft ze gelijk de hele avond aangehad bij haar jurk. Het bestellen durlinger1ging overigens ook erg makkelijk, de maat van de laars die ik hebben wilde was er gelukkig nog en dus plaatste ik mijn bestelling gelijk voordat ze wel weg zouden zijn. Enkele dagen later kwam het al binnen via de post en ik was dus ook erg blij toen ik dat zag, dat vind ik een van de grote voordelen tegenwoordig, je hoeft je huis niets eens meer uit om iets te halen.