Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Goed adresje voor leren heren jassen

logoGoedemiddag allemaal, leuk dat jullie weer op mijn blogpagina zijn. Voor de lezers die mij nog niet kennen, ik heet Ingrid. Ik ben dit blog gestart om mijn positieve ervaringen met jullie te delen. Wanneer ik bijvoorbeeld dan een goede site tegenkom deel ik deze gelijk met jullie. Ik hoop op deze manier jullie een hoop speurwerk uit handen te nemen en dat jullie met een goed geval online kunnen shoppen. Ik heb een leuke vriend waarmee ik samen woon in Amsterdam. Ik ben er dol op om hem te verassen met cadeaus. Zo was ik al een tijdje op zoek naar een leuke zomerjas voor hem. Ik zocht dan ook niet zomaar ene jas, nee ik was op zoek echte stoere leren heren jassen. Ik wist al dat hij zo’n soort jas al een tijdje wou, dus vandaar dat ik hem hiermee wou verassen. Ik ben dan ook veel winkels af gegaan, maar helaas werd ik steeds teleurgesteld. Vandaar dat ik het online een probeerde. Gelukkig ben ik toen uitgekomen bij leathershopdoci.nl. Hier vind je een enorm aanbod in zowel mannen als vrouwen jassen. Zeker de moeite waard voor jullie om hier eens een kijkje te nemen.

leren-jas-heren-blauw-Versano-TR36-voor-110x144

Mijn vriend is erg blij met zijn nieuwe leren jas

dames-leren-jassen-300x243Zoals gezegd is leathershopdoci.nl een online shop waar je verschillende leren heren jassen kunt kopen en ook vrouwen jassen. Dit voor zowel de wintermaanden als de zomermaanden. Gelukkig vielen de prijzen mee, want met zo’n leren jas kunnen de prijzen flink oplopen. Ik had dus geluk met het vinden van deze site, vandaar dat ik deze ook graag met jullie deel. Nadat ik zijn jas in het winkelwagentje het geklikt kwam ik erachter de er geen verzendkosten waren. Ik heb de bestelling dan ook met een goed gevoel afgerond en één week later krijg ik de jas binnen. Ik heb hem inmiddels al aan mijn vriend gegeven en hij is er echt onwijs tevreden mee. Al met al is de Leahtershop Doci dus een dikke aanrader!