Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Iets te vieren? Maak het bijzonderder met ballonnen met logo!

In dit bericht een wel heel bijzondere tip, een die je hopelijk precies de gewenste informatie levert om op creatieve wijze met een feestje dat in aantocht is om te gaan. Bij Maxballonnen.nl kun je namelijk ballonnen met logo laten bedrukken, precies hoe jij dat wilt.

In full colour bedrukken van de ballon

Ik zal vandaag iets verder inzoomen op de mogelijkheid tot het in full colour te laten bedrukken van de ballonnen. Dat levert namelijk wel heel bijzondere resultaten op, waarvan ik je op een kleine toer zal meenemen langs enkele mogelijkheden die er zijn.

192

Zie allereerst bovenstaand voorbeeld, gemaakt ter ere van het 75-jarig bestaan van de organisatie. Het leuke is dat je het niet alleen in particulier maar ook in zakelijk opzicht kunt inzetten. Dan heeft het nog een ander, aanvullend doeleinde, namelijk de promotie van je bedrijf. Ballonnen fleuren de feestelijkheden zelf op, maar lopen mensen ook nog eens rond met je ballonnen, dan vergroot dit dus echt de zichtbaarheid van je onderneming – zeker als dit zich naar het publieke terrein verplaatst.

193

Het mooie aan de full colour bedrukking van ballonnen is dat je er je logo of de afbeelding van je keuze echt in zeer goede kwaliteit op te zien krijgt. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto van de jarige, die je op de ballonnen kunt afdrukken. Van tevoren krijg je van Maxilia een duidelijke drukproef, waarop goed te zien is hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal komen te zien.

194

Bovenstaand betreft nog een voorbeeld van hoe je dit concept op commercieel zeer interessante wijze kunt inzetten. Wijzelf lieten ballonnen met logo bedrukken vanwege het veertigjarig samenzijn van mijn ouders. Die hebben we op alle feestelijk denkbare manieren, en zeker met de fantastische uitvinding die een ballon is, eens goed in het zonnetje gezet!