Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Ik heb een tip voor een last minute bungalow

logoHallo en leuk dat jullie er weer zijn. Ik hoop dat ik vandaag weer een leuk artikel voor jullie heb. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer bezoekers op mijn blogpagina krijg. Dit wil ik dan ook graag zo houden. Zoals mijn trouwe lezers weten schrijf ik veel over waar je goedkope en leuke cadeaus kunt vinden. Zo hou ik mijzelf constant op de hoogte en kan ik jullie vaak van een goed advies voorzien. Omdat ik zelf in een cadeauwinkel werk heb ik ook veel klantcontact. Zo sprak ik laatst een klant die op vakantie was geweest in een bungalow. Vandaag zal mijn artikel dan ook hierover gaan. Om meer diepgang te geven aan mijn blogpagina hoop ik dat jullie hier ook iets van vinden. Het verhaal van die klant sprak mij dus zo enorm aan dat ik dit met jullie moet delen.

u460x307_GB-2348Zo was zij laatst dus met een paar vriendinnen last minute op vakantie gegaan. Blijkbaar doet zij dit dus elk jaar en dit jaar moest zij alles organiseren. Omdat zij dit dus helemaal vergeten was moest zij een last minute bungalow vinden. Zij vertelde mij dat ze het uiteindelijk bij bungalowvakantie.org. Hier staan zeer veel aanbiedingen op, zowel last minute als ‘normale’ vakanties. Zo is zij samen met haar vier vriendinnen vijf dagen lang op vakantie naar Spanje geweest.

Een bungalow heeft gewoon veel comfort

Omdat die klant van mij samen met haar vriendinnen een ontspannende vakantie wou was zij op zoek naar iets specifieks. Dit was allemaal geen probleem bij Bungalow Vakantie. Alles werd duidelijk doorgenomen. Naast dat zij dus zeer relax voor de kassa stond was ze ook nog eens mooi bruin. Dus voor diegene die ook op zoek zijn naar een last minute bungalow, bezoek hun site maar eens.

u460x307_BE-2868