Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Is het jouw wens om een bubbelbad kopen?

bodyfitVeel mensen zouden het wel willen hebben, echter twijfelen het om aan te schaffen. Het is echter ook iets wat je als cadeau kunt geven, dit dan wel met een grote groep. Het is tenslotte wel een investering. Zo kwam ik laatst bij een vriendin op bezoek en zij had van haar familie een jacuzzi gekregen. Een bubbelbad kopen stond namelijk al heel lang op haar lijstje. Echter omdat zij een twijfelaar is, stelde zij de aankoop steeds maar uit. Dit was totdat haar familie besloot dit voor haar te kopen als cadeau.

bubbelbad kopenIk was dan natuurlijk erg benieuwd hoe het eruit zag. Jullie kunnen natuurlijk begrijpen dat ik wel mijn zwemkleren mee had genomen. Ook liet zij de website zien waar haar vader die gekocht had (namens de familie). Deze website heet overigens bodyfit.nl, zeker interessant om hier eens naar toe te gaan.

Schitterend gebaar van de familie

Ik kan jullie zeggen dat ik de jacuzzi bubbelbad kopen inmiddels gezien heb en hij staat erg mooi. Ze is er zelf dan ook erg blij mee. Ze kan nu een bubbelbad kopen dus afstrepen van haar lijstje. Zo vertelde ze me laatst dat ze er bijna elke avond in zit om zo volledig tot rust te komen.

Ik ben dan ook wel een beetje jaloers op haar. Ik ben er dan ook zelf over na te denken om zoiets aan te schaffen.Weliswaar geen jacuzzi maar wel iets wat bijdraagt aan de ontspanning. Bij Bodyfit heb je hier in ieder genoeg voor. Dit van zwembaden tot aan infraroodcabines.

zwembad