Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Kwaliteit bij aankleedkussenhoezen speelt een grote rol bij het comfort van je baby

Als je nagaat hoeveel tijd jij zelf in bed doorbrengt is dat als nieuwe ouder nooit genoeg. Je kleine daarentegen ligt meer in bed of op een commode dan je denkt. Iedere dag verschoon je hem/haar meerdere keren en iedere keer gebeurt dat op een aankleedkussen. Dit vergroot het comfort van je baby aangezien de opstaande randen ervoor zorgen dat hij/zij perfect in het midden ligt en vrijwel geen kant op kan. Kortom we doen er alles aan om het zo fijn mogelijk te maken voor de nieuwe toevoeging aan je leven. Maar heb je ooit wel eens nagedacht over hoe degelijk de aankleedkussenhoes is die je gebruikt?

Stevig maar ook juist zacht

Als je nu nagaat wat voor een beddengoed wij zelf om ons matras hebben zou dat nooit een plastic hoes zijn die koud en plakkerig aanvoelt. Toch zien we deze fout bij sommige ouders wel gebeuren. Een aankleedkussenhoes zit niet standaard in het assortiment en wordt daarom soms vergeten. Je wilt als je een aankleedkussenhoes gaat uitzoeken ervoor zorgen dat je het beste van alle werelden hebt. Hiermee bedoelen we dat je duurzaamheid wil, maar uiteraard ook comfort, ook is van groot belang hoe vaak je een hoes kunt wassen en ga zo maar door.

Een extra beschermlaag waar je niet zonder kan

De aankleedkussenhoes zorgt ervoor dat er een extra beschermlaag gevormd wordt op het kussen zelf waardoor het kussen beschermd is tegen ongelukjes. Ongelukjes gebeuren vaker dan je denkt en dat is ook geen probleem. Simpelweg de hoes van het kussen verwijderen en in de was doen, een schone hoes uit de kast pakken en je kan zo weer verder. Omdat dit toch wel meer dan eens gebeurt koos ik er zelf voor om een degelijke aankleedkussenhoes van https://koeka.com/ aan te schaffen. Hoge kwaliteit en ook nog eens fijne kleuren die ideaal matchen bij de stijl van mijn babykamer.