Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Max strandartikelen heeft mij op een leuk idee gebracht

maxslipper maxslipper2Een klein tijdje geleden heb ik een cadeau laten maken bij Maxilia, ik ben hier namelijk gaan slippers bedrukken bij Max strandartikelen als cadeautje voor mijn nichtjes en neefjes en hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze is pas jarig geweest en daarom gaf ze een kinderfeestje waarbij ze met z’n allen gingen zwemmen, het leek me dus een leuk idee om voor de jongens en de meisjes bijpassende slippertjes te laten maken en bedrukken zodat ze een aandenken hebben en gewoon voor de leukigheid daar. Ook is het best wel een praktisch cadeau omdat je met slippers erg lang kunt doen en wie draagt er nou nooit slipper thuis of buiten.

Het bleek een leuk idee

maxslipper1 Het slippers bedrukken bij Max strandartikelen was een leuk idee voor de kids en ze waren er dan ook erg blij mee. Wat met verder interessant leek om eens in te kijken is om het te gebruiken als een promotie artikel in bijvoorbeeld een zwembad of een of ander vakantie oord, het lijkt me leuk om aandenkens te maken door middel van slippers in een bad of camping of door andere producten die je kunt laten bedrukken en maken bij het bedrijf. Er zijn tal van goede mogelijkheden voor verschillende producten die ze aanbieden als marketing middel of gewoon als cadeau en daarom raad ik het mensen aan om eens een kijkje te nemen op de webshop.