Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Sleutelhanger met foto cadeau geven kan altijd

Heb je er wel eens aan gedacht om een sleutelhanger met foto te geven? Het is buiten een leuk klein cadeautje ook een heel persoonlijk cadeautje. Je kunt zo’n sleutelhanger cadeau doen aan iemand die je lief is, aan kinderen in je klas, aan collega’s of aan je hele familie. Elke sleutelhanger kun je personaliseren door bijvoorbeeld een foto of een tekst. Dus heb je een goede band opgebouwd met je collega’s, kies een mooie of passende sleutelhanger uit en maak deze persoonlijk door een speciale tekst, een mooie foto of beide. Bij de overgang naar een nieuwe klas kun je als juf of meester ook een leuke sleutelhanger meegeven. Plaats in de ruimte van de foto, een foto van de klas zoals die nu is en ze hebben gelijk een mooi aandenken aan het jaar bij jou in de klas.

Een persoonlijke sleutelhanger met foto maken

Voor het maken van een persoonlijke sleutelhanger met foto kun je kiezen uit heel veel soorten sleutelhangers. Op de website kies je eerst één van de vele sleutelhangers uit bijvoorbeeld een sleutelhanger in de vorm van een hartje of knuffelbeer. Zoek een mooie foto uit en upload deze naar de website. De foto wordt automatisch op de sleutelhanger geplaatst. Schrijf een tekst en plaats deze in het tekstvlak. Je kunt voor het lettertype kiezen uit verschillende lettersoorten. Ook de tekst verschijnt automatisch op de sleutelhanger. Staat het niet goed of vind je het lettertype niet mooi dan kun je deze eenvoudig aanpassen. Is je creatie goed genoeg naar je zin, dan kun je deze bestellen. Wil je dezelfde sleutelhanger bestellen met verschillende foto’s of teksten? Dat kan ook en als het niet helemaal lukt dan is er altijd iemand die je advies kan geven!

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een leuk cadeau

Bijna iedereen heeft wel een sleutelhanger, is het niet voor aan de autosleutels dan is het wel voor de huissleutel. Dat maakt dat het geven van een sleutelhanger met foto dan ook een ideaal cadeau is om te geven of te krijgen. Wanneer je iemand een sleutelhanger cadeau wilt geven, personaliseer deze sleutelhanger dan. Met een gepersonaliseerde sleutelhanger weet je precies van wie een sleutelbos is. Wil je iemand een gepersonaliseerde sleutelhanger cadeau geven zoek dan eerst een passende sleutelhanger uit. Sleutelhangers zijn er veel verschillende vormen, maten en van verschillende materialen. Je kunt sleutelhangers kopen in vierkante-, ronde-, ovale-, langwerpige en hartvormige modellen. Graveerbare sleutelhangers zijn gemaakt van RVS en zijn ook geschikt voor allergische mensen. Voorzie de sleutelhanger van een gegraveerde tekst of hang aan de sleutelhanger een plaatje waar je een speciale tekst op laat graveren.

Een sleutelhanger met clicks of chunks

Steeds vaker zie je een sleutelhanger met clicks of chunks waarin een foto is geplaatst. Clicks en chunks zijn een soort drukkers die je op een sleutelhanger, maar ook op diverse sieraden kunt klikken. De clicks kun je voorzien van een foto of een icoontje. Hierdoor wordt je sleutelhanger uniek, zeker omdat je de clicks kunt uitwisselen en zo steeds een andere foto op je sleutelhanger kunt klikken. Bestel je clicks met verschillende foto’s of in verschillende kleuren en je hebt niet één, maar meerdere cadeaus om in te pakken. Zo kan degene die de sleutelhanger ontvangt zijn of haar sleutelhanger elke dag opnieuw aanpassen. 

Ben jij op zoek naar een sleutelhanger met foto? Kijk dan eens op de website Shoppe.nl