Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Verbreed uw kennis door een dag naar een leuk museum te gaan

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje uit met het gezin, collega’s of vrienden? Dan is het heel leuk om een museum te bezoeken. In het museum kunt u ook heerlijk lunchen als u trek heeft gekregen na zo’n leerzame dag. U kunt er buiten in een prachtige tuin zitten of als het weer niet mee zit binnen bij de openhaard. Zo wordt een dag weg met een groep leerzaam en gezellig.

Interessant en zeker een  leuk museum

Een museum dat heel interessant is, is het museum Lalique. Hier worden prachtige werken tentoongesteld van kunstenaar René Lalique. René Lalique is een kunstenaar uit Frankrijk die bekend staat om zijn prachtige juwelen en glaswerken die zeer gedetailleerd zijn. Veel werken zijn helaas verloren gegaan, maar de werken die er zijn kunnen wel een miljoen waard zijn.

Doordat de kunstobjecten van René Lalique zulke kleine details heeft, hangen er door het museum LEDschermen en touchscreens waar u de werken op in kan zoomen en beter kunt bekijken. Buiten de juwelen en glaswerken was René Lalique ook bekend op het gebied van parfum. Hij heeft voor parfumhuizen hele mooie parfumflacons ontworpen.