Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

relatiegeschenken

Het is misschien nog niet Valentijnsdag, maar er is altijd wel een gelegenheid om je geliefde te verrassen. Misschien heeft hij of zij een mijlpaal of doel bereikt en is een aardigheidje daarom wel op zijn plaats. Misschien is hij jarig, heeft hij een belangrijk onderdeel van zijn studie gehaald of wil je iets geven, gewoon omdat het kan. Er zijn zoveel relatiegeschenken die je kunt geven om je waardering te uiten, dat het de zoektocht niet altijd makkelijk maakt. Gelukkig kun je iemand met simpele dingen ook heel blij maken. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Houd het simpel

Vaak denken we dat hoe groter het feest of cadeau, hoe beter. Dit is echter lang niet altijd het geval. Het zijn namelijk de kleine gebaren die ertoe doen. Wat dacht je van je geliefde een ontbijt op bed te geven? Liefde gaat tenslotte door de maag. Ook hoef je niet per se een groot cadeau te geven om je waardering te uiten, maar kun je het doen door je geliefde een massage te geven of door te zeggen dat je van hem of haar houdt en waarom. Of doe kleine klusjes voor hem of haar, zoals bijvoorbeeld de afwas doen. Als je geliefde dan opstaat, is het heerlijk schoon in huis!

relatiegeschenken

Personaliseer je cadeau

Wil je toch maar een cadeau geven? Bedenk dan wat voor soort persoon je geliefde is en stem je cadeau daarop af. Houdt hij van voetbal? Geef dan twee voetbalkaartjes van zijn favoriete club cadeau. Is ze fan van Ariana Grande? Geef haar dan concertkaartjes cadeau. Op deze manier weet je zeker dat je je geliefde een onvergetelijke dag bezorgt. Over het algemeen is het leuker om een activiteit cadeau te doen dan een object, omdat je door middel van activiteiten (samen) herinneringen opbouwt