Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Wie babyflessen wil hebben, moet hier zijn

svgh-philips-avent-natural-01Laatste was ik op kraambezoek en natuurlijk wou ik diegene een leuk cadeau geven. Normaal weet ik van te voren altijd wel wat ik geef, alleen was ik deze keer een beetje inspiratieloos. Ik ben daarom eens gaan kijken op het internet naar inspiratie. Vooral ook omdat ik weet hoeveel dingen je online kunt kopen. Het kan dan soms moeilijk zijn om een leuke website te vinden waarvan je zeker weet dat je er slaagt. Gelukkig kwam ik na enig speurwerk uit op shopvoorgezondheid.nl. Wellicht dat jullie deze site kennen, want je kunt hier naast baby producten nog veel meer kopen. Ze hebben verschillende categorieën dus het is zeker de moeite waard om hier ook eens rond te neuzen. Maar toen ik naar de categorie baby & kind ging viel mij op dat ze leuke babyflessen hebben.

logo

Leuke aankoop voor weinig geld

s-babyflessen-natural-7062b02-lst-nl-1-a847a100Nu is het kopen van een babyfles erg belangrijk. Althans op die site van Shop voor Gezondheid. Nu kan ik dit ook wel begrijpen. De ontwikkeling die een baby door maakt op jonge leeftijd is erg belangrijk. Daarom had ik eerst even contact opgenomen met een medewerker om te vragen welke ik het best kon nemen. Babyflessen werken namelijk zo dat de speen van de fles overeenkomt met de borst. Op deze wijze kan de moeder makkelijker wisselen tussen borstvoeding en de fles. Nu was ik ook benieuwd of ik iets kon geven om de moeder-melk eventueel te kunnen bewaren. Dit was tot mijn verbazing dus mogelijk. Op shopvoorgezondheid.nl kun je speciale moedermelk-bewaarzakjes kopen. Na het kolven sluit het zakje en bewaar je de moedermelk in de koelkast of vriezer. Wellicht dat dit ook iets voor jullie is?