Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Zo ging mijn eerste rijles Nijmegen

wesseldijkIk ben sinds kort eigenaar van een nieuwe auto. Deze had ik met mijn eigen spaargeld betaald. Hiervoor moest ik natuurlijk wel mijn rijbewijs halen. Omdat het allemaal al duur genoeg is, had ik het geluk dat mijn ouders de rijlessen als cadeau gaven. Hier was ik natuurlijk dolenthousiast over. Ondanks dat ik de lessen kreeg, was dit geen verrassing voor mij. Dit omdat mijn broer dit ook als cadeau kreeg toen hij 18 werd. Vandaar dat ik al een geruime tijd aan het kijken was voor een tweedehandse auto.

Omdat ik een bijbaantje heb waarvoor ik zo’n 2o kilometer moet reizen, is het hebben van een auto heel handig. Hierdoor of ik mij ’s ochtends niet te haasten omdat het met de auto sneller is als met de trein en bus. En omdat ik laatst dezelfde lesauto zag als dat ik mijn eerste rijles Nijmegen had, wil ik hier vandaag dan ook meer over vertellen. Dit was namelijk bij verkeersschool Wesseldijk.

verkeersschool wesseldijk

Meer over rijschool Wesseldijk

Zoals ik net al zei had ik voor mijn 18e verjaardag het ‘rijbewijs’ cadeau gekregen van mijn ouders. Hier zat ook een theoriecursus bij. Deze zag er dan ook als volgt uit:

Theoriecursus in één dag
– dagcursus
– inclusief examen
– inclusief leermiddelen

rijles nijmegenWanneer je naar verkeersschoolwesseldijk.nl gaat, zul je zien dat de kosten van dit pakket € 129,95 is. Ik moet zeggen dat ik veel gehad heb aan de cursus. Vooral omdat ik enkele dingen niet goed begreep. De instructeur die de rijlessen verzorgde nam mij dan ook even apart om alles door te geven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat door middel van deze cursus ik mijn theorie examen gehaald heb. Daarna was mijn eerste rijles Nijmegen een peace of cake!