Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een mooi zwemvest voor een kind bestel je hier

Het is een must om een zwemvest kind te hebben als je gaat varen. Dit jaar komt eindelijk mijn droom uit, mijn vriend en ik hebben samen lang gespaard om een boot te kopen waar wij heerlijk mee kunnen varen. Het is een eenvoudige sloep maar het is voor mij echt een droom die uit komt. Nu heb ik ook een nichtje die zeker weten graag met ons mee zal willen gaan. En dus heb ik besloten om voor haar een cadeau te kopen waar zij direct de hint van snapt. Natuurlijk een mooi roze vest voor de veiligheid. En zo ben ik eens op het web gaan speuren naar iets moois, goeds en betaalbaars.

Een cadeau die zeer in de smaak viel

Toen ik de site van 4ActiveKids.nl aanklikte zag ik direct al bekende merken voorbij komen. Dit gaf mij het gevoel van goede kwaliteit al direct! Toen ik ook nog een dat ene mooie roze zwemvest voor een kind zag in de maat van mijn nichtje waar de prijs erg van meeviel zag, ben ik deze direct gaan bestellen. Toen de eerste mooie zonnige dag daar was ben ik met mijn nichtje naar de boot gegaan. Ze wilde dolgraag mee maar haar moeder riep direct dat het feest pas door kon gaan zodra zij een veiligheid vest aan had. En toen moest ik lachen en gaf mijn nichtje haar cadeau. Ze stond te stralen of ze jarig was, en dus klom ze op de sloep en zo hebben wij de hele middag lekker op het water gezeten.